Тра станции одесской жд скачать

Тра станции одесской жд

Регіональна філія "ПІВДЕННА ЗАЛІЗНИЦЯ" АТ "Укрзалізниця"
21-22 жовтня працівники регіональної філії «Південна залізниця» взяли участь у корпоративному волонтерському заході «День донора», який уже став традиційним для АТ «Укрзалізниця». Захід проводиться з метою популяризації здорового способу життя серед українських залізничників, а також для забезпечення потреби хірургічних відділень структурних підрозділів філії «Центр охорони здоров’я» у донорській крові. Працівники магістралі вшановували колег, які були призвані до лав Збройних сил України та проходили службу в зоні АТО. Загалом 378 працівників Південної магістралі були мобілізовані, 234 з них мають статус учасника бойових дій. Наразі 118 залізничників регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» служать у збройних лавах України за контрактом.

Вітання від директора філії. та Голови Дорпрофсожу. Прийміть щирі вітання з Днем захисника України – святом незламного духу наших славетних предків і мужності сучасних героїв. Ми невипадково шануємо захисників Батьківщини у День українського козацтва та у світле свято Покрова Пресвятої Богородиці, адже з давніх-давен оборонці рідної землі заслуговували найвищої поваги. Подвиг захисників нашої країни різних часів – велична українська історія, яскраві сторінки якої написані і залізничниками Південної магістралі. Сьогодні ми згадуємо ветеранів Другої світової, воїнів запасу, ветеранів АТО, військовослужбовців і волонтерів – усіх, хто ставав на захист свободи та кордонів нашої держави раніше і хто мужньо й самовіддано відстоює її зараз. Світла пам’ять тим, хто віддав своє життя у боротьбі за мир і щасливе майбутнє українського народу. Шановні колеги!

Прийміть щирі вітання зі святом! Миру вам, здоров’я та благополуччя. Нехай Покров Пресвятої Богородиці завжди буде з вами, захищає в найскладніші часи! Директор регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» Микола Уманець.

Читатели выбирают: