Портфоліо учня зразок презентація скачать

Портфоліо учня зразок презентація

ПОРТФОЛІО «Досягнення учня» ВИКОНАВ: ПЕРЕПЕЛИЦЯ ВЛАДИСЛАВ УЧЕНЬ 11-А КЛАСУ. - презентация.
Презентация была опубликована 2 года назад пользователемМаксим Мазур. Похожие презентации. Презентация на тему: " ПОРТФОЛІО «Досягнення учня» ВИКОНАВ: ПЕРЕПЕЛИЦЯ ВЛАДИСЛАВ УЧЕНЬ 11-А КЛАСУ." — Транскрипт: 1 ПОРТФОЛІО «Досягнення учня» ВИКОНАВ: ПЕРЕПЕЛИЦЯ ВЛАДИСЛАВ УЧЕНЬ 11-А КЛАСУ. 2 Життєве кредо: «Люди могут быть счастливы лишь при условии, что они не считают счастье своей целью жизни.» Гарольд Макмиллан.

3 З початкових класів маю характеристику вихованого та старанного учня. Одним з найбільших своїх досягнень вважаю зайняте ІІ місце у районному етапі Всеукраїнського конкурсу з української мови імені П. Яцика. 4 Участі в конкурсах Кожного року приймаю участь у математичному конкурсі Кенгуру, де маю першість. Також кожного року приймаю участь у фізичному конкурсі «Левеня»,де маю деякі заслуги і призові місця. 5 Участі в конкурсах Брав участь у всеукраїнському конкурсі з англійської мови «ГРІНВИЧ».В 6 і 7 класі займав призові місця.А у 8 виборов перше місце.У подарунок отримав книгу і диск з правильною вимовою англійських слів. 6 Участі в конкурсах В 11 класі виборов перемогу в шкільному етапі олімпіади з економіки, отримавши можливість представляти школу в області. А також зайняв ІІ та ІІІ місця в інших шкільних олімпіадах.

7 Досягнення у спорті Неодноразово приймав участь у спортивному житті школи.Виборов разом із командою два 2 місця,одне 1 місце і одне 3 місце з баскетболу.Приймав участь в обласних змаганнях у Вінниці і зайняв 6 місце із 26 команд. Також грав у футбол,а саме був голкіпером. Виграв 3 місце зі всіх шкіл міста. Також приймав участь у різних змаганнях за школу.Маю велику кількість грамот.Був представником міністерства спорту у школі.Отримав грамоту « Актив школи ». 8 ЗМАГАННЯ З БАСКЕТБОЛУ 2016р.

9 ДЕЯКІ МОМЕНТИ З МАТЧУ ! 10 Позашкільне життя Займався спортивними танцями понад 12 років.Маю багато грамот і медалей,а також кубків. Золотих медалей : 34 шт. Срібних: 20 шт. Бронзових: 9 шт Кубків : 5 шт (одни із всесвітнього конкурсу з спортивного танцю у Болгарії)

Читатели выбирают: